Χρήσιμες πληροφορίες

39ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 
της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας 
με τη συνεργασία των Οδοντιατρικών Συλλόγων Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Λασιθίου και Χανίων

 Θέμα: Εξατομικευμένη Οδοντιατρική: από τη Διάγνωση στα Θεραπευτικά Πρωτόκολλα

 Χώρος Διεξαγωγής 39ου ΠΟΣ:

Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Πλαστήρα & Ρωμανού, 71201 Ηράκλειο

 Ημερομηνία Διεξαγωγής Συνεδρίου: 24 έως 26 Οκτωβρίου 2019

 Επίσημη ιστοσελίδα συνεδρίου

http://39pos.eoo.gr/  

 Εταιρεία Διοργάνωσης -  Γραμματειακής Υποστήριξης Συνεδρίου:

Everest Travel & Congresses

Λυκούργου 14-16, 105 52 Αθήνα

Τηλ: 210 3249242

Fax: 210 3242395
website: www.everesttravel.gr
e-mail: conference@everesttravel.gr και 39pos@eoo.gr

  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύνεδροι: Το Συνέδριο απευθύνεται σε Οδοντιάτρους και φοιτητές Οδοντιατρικής. Με τη δήλωση συμμετοχής του ο Σύνεδρος οφείλει να δηλώσει ταυτόχρονα την ιδιότητά του και να καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό συμμετοχής.

 Γραμματεία: Η Γραμματεία του 39ΠΟΣ θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και θα βρίσκεται στη διάθεση των συνέδρων, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία. Για οτιδήποτε έχει σχέση με το Συνέδριο (πρόγραμμα, αίθουσες, εκθέτες, σχεδιαγράμματα των χώρων, οδηγίες, κ.λ.π.) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Συνεδρίου, ή να ανατρέχουν στην επίσημη ιστοσελίδα αυτού.

 Κονκάρδες Συνέδρων (badges): Οι ονομαστικές κονκάρδες (badges) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο στις αίθουσες, αλλά και τους εκθεσιακούς χώρους του Συνεδρίου. Παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου ταυτόχρονα με την εγγραφή του κάθε σύνεδρου. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΟΝΚΑΡΔΑ.

 Γλώσσα: Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική. Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών δεν θα υπάρχει μετάφραση.

 Υλικό Συνεδρίου: Σε κάθε σύνεδρο θα χορηγηθεί το πλήρες υλικό του συνεδρίου σε φάκελο ο οποίος θα περιέχει:

  • Συνοπτικό επιστημονικό πρόγραμμα
  • Τελικό επιστημονικό πρόγραμμα με γενικές πληροφορίες, index ομιλητών, περιλήψεις ελεύθερου και κατευθυνόμενου προγράμματος σε ηλεκτρονική μορφή
  • Mπλοκ, στυλό


Μοριοδότηση Συνεδρίου: Η παρακολούθηση του Συνεδρίου θα μοριοδοτηθεί με βάση το Σύστημα της Συνεχιζόμενης Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Σ.Ε.Ο.Ο.) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης: Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν στους συμμετέχοντες στα Κλινικά Φροντιστήρια/ Πρακτικά Σεμινάρια, καθώς επίσης και σε όσους παρουσιάζουν τις Ελεύθερες και Αναρτημένες Ανακοινώσεις.

Ευχαριστούν: Οι συντονιστές και οι ομιλητές του Κατευθυνόμενου Προγράμματος θα λάβουν ευχαριστήριες επιστολές «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ».

Έκθεση οδοντιατρικών υλικών και εργαλείων: Στο πλαίσιο του 39ου ΠΟΣ θα λειτουργεί έκθεση οδοντιατρικών υλικών και εργαλείων. Δικαίωμα επίσκεψης στην έκθεση έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι.

Parking: Το Συνεδριακό Κέντρο διαθέτει χώρο στάθμευσης (υπόγειο στεγασμένο πάρκινγκ)

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου:

Με ταξί σε 10 λεπτά

 

Προσοχή!!! Απαγορεύεται το κάπνισμα (συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού τσιγάρου) στους χώρους του Συνεδρίου. Δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφηση των εργασιών των ομιλητών. Οι σύνεδροι παρακαλούνται να έχουν κλειστά τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του προγράμματος του Συνεδρίου. Οι ανωτέρω περιορισμοί αποτελούν μέτρα αυτοσεβασμού, κοινωνικής ευαισθησίας, πολιτιστικού ήθους και επιστημονικής δεοντολογίας.