Μήνυμα του Προέδρου της ΕΟΟ

Δεβλιώτης

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο 39ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου 2019.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Σήμερα πάντως η είσοδος νέων συναδέλφων στη διοργανώτρια αρχή, που με τις γνώσεις τους και τον ενθουσιασμό τους έρχονται να αναλάβουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες στις διαδικασίες λειτουργίας της Ε.Ο.Ο, αποτελεί την βάση να τολμήσουμε και να αναβαθμιστούμε ακόμη περισσότερο. Στους στόχους μας δεν πρέπει να είναι ποτέ και τίποτε άλλο από την συνεχή βελτίωση του κορυφαίου αυτού γεγονότος. Προϋπόθεση αποτελεί ο εμπλουτισμός του επιστημονικού περιεχομένου και βεβαίως κάθε χρόνο η αρτιότερη οργάνωση του Συνεδρίου σε συνδυασμό με ελκυστικό κόστος για τον σύνεδρο. Η Ε.Ο.Ο. και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είναι ομπρέλα για όλους τους οδοντιάτρους της χώρας.

Σε συνεργασία με τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Κρήτης και την Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, στελεχώσαμε την Οργανωτική Επιτροπή με νέους, άξιους συναδέλφους προκειμένου να συνδυαστεί με τον καλύτερο τρόπο η σαφής εμπειρία με την όρεξη και την έμπνευση.

Αυτά τα στοιχεία είναι ήδη σαφή στην μέχρι τώρα πορεία και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Εδώ θα μου επιτρέψετε να εξαίρω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Kαθηγητή κ. Νικόλαο Νικητάκη, τους Συντονιστές κ. Κων/νο Ραχιώτη και τον κ. Αθανάσιο Υφαντή Πρόεδρο του Ο.Σ.Α. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο, καθώς και τους κ. Σταμάτη Χαρίτο, Πρόεδρο του Ο.Σ.Η., κ. Νικόλαο Γαγάνη, Πρόεδρο του Ο.Σ.Ρ., κ. Νικόλαο Μπολιώτη, Πρόεδρο του Ο.Σ.Χ. και τον κ. Μιχάλη Κλώντζα, Πρόεδρο του Ο.Σ.Λ.

Η περσινή πρωτοφανής συμμετοχή συναδέλφων στα Ιωάννινα, πρωτοφανής για Συνέδριο εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ανέβασε ψηλά τον πήχη και μας συναρπάζει το στοίχημα για την συνέχισή της.

Με κεντρικό θέμα την "Εξατομικευμένη Οδοντιατρική: από την διάγνωση στα θεραπευτικά πρωτόκολλα" η Οργανωτική Επιτροπή στοχεύει μέσω του επιστημονικού προγράμματος στην καταλληλότερη θεραπευτική προσέγγιση για κάθε περιστατικό ξεχωριστά που αντιμετωπίζουμε με τις ιδιαιτερότητες που κάθε ένα εμπεριέχει.

Θέλω να δεσμευτώ ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η διοργάνωση του Συνεδρίου μας να είναι από κάθε πλευρά αντάξια των προσδοκιών των συναδέλφων που το τιμούν.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας καλούμε να ανταποκριθείτε και αυτή τη φορά με την συμμετοχή σας, στηρίζοντας τον κορυφαίο επιστημονικό θεσμό του κλάδου μας και σας ευχαριστούμε θερμά για την σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία σας.

Σας περιμένουμε όλους στην φιλόξενη, συναρπαστική, πανέμορφη Κρήτη. Είναι ο ιδεώδης τόπος, Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης, που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για ένα καθόλα πετυχημένο Συνέδριο.

ΑθανάσιοςΔεβλιώτης,
Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας